AK PARTİ TURGUTLU'DA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI MİTİNG HAVASI ESTİ

AK Parti Manisa Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda milletvekili adayları vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

AK Parti Manisa Milletvekili Adayları Mürşit Gedizli ve Ayşe nevin Sert , Bayramyeri ve Kırmahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılandı. Miting havasında gerçekleşen ziyaretler çok sayıda katılım oldu.adeta gövde gösterisi yaptı. mahalle sakinleri, Meşale, ile AK Parti Milletvekili Adaylarını karşılayarak sevgi gösterisinde bulundular.

AK Parti Milletvekili Adayı Mürşit Gedizli, Ayşe nevin sert ve partililer mahalle sakinleri tarafından coşkulu bir kalabalıkla karşılandı. İlk konuşmayı AK Parti Milletvekili adayı Ayşe nevin sert yaptı. ve daha sonra konuşmaya Mürşit Gedizli, 22 dönem Milletveki Süleyman Turgut devam etti. vatandaşlar AK Parti Milletvekili adaylarına yoğun ilgi gösterdi.

Turgutlu ziyaretinde Ayşe nevin sert'e Mürşit Gedizli'ye AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Serkan Baş, 22 dönem Manisa Milletveki adayı Süleyman Turgut , Milletveki Aday adayı Müjdat Şeran, Güzide İçen Kasap, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sibel nevin baş ,  ve partililer eşlik etti.