AK Parti, Turgutlu'da sıkılmadık el bırakmıyor

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması nedeniyle AK Parti Turgutlu İlçe Teşkilatı yeniden sahaya indi. Turgutlu’da girilmedik sokak, sıkılmadık el bırakmıyor.  

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen 13. Cumhurbaşkanı Seçiminin ikinci tura kalmasının ardından AK Parti Turgutlu teşkilatlarının çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Ak Parti İlçe Başkanı Serkan Baş ve yönetimi meclis üyeleri ile birlikte  yeniden mahalle  mahalle seçim çalışmalarına başladı.

Başkan Serkan Baş, Cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tura kalındığını ve 28 Mayıs'ta yapılacak seçimde Turgutlu’da çok daha güçlü bir destek ve sınırları zorlayan bir rekor beklediklerini vurguladı. Baş açıklamasında: “Türkiye'yi şaha kaldıran, dünyada söz sahibi bir ülke konumuna taşıyan, ömrünü milletine adamış liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yürütülen tüm algı ve saldırılara rağmen aziz milletimizin ferasetiyle ilk turda en yüksek oy alan Cumhurbaşkanı adayı oldu. Buna rağmen seçim ikinci tura kaldı. Şimdi 28 Mayıs'ta yeniden sandık başına gideceğiz. Ülkemizin yarınları için, elde edilen kazanımlarını korumak ve arttırmak için daha güçlü bir destekle Cumhurbaşkanımıza oy istiyoruz. Bu anlamda Turgutlu’da sınırları zorlayan bir rekorla bu seçimden çıkmak istiyoruz. ”dedi.