Başkan Çetin Akın ve Ekibi Sıcak Havaya Meydan Okudu

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, sık sık gerçekleştirdiği saha çalışmalarına devam ediyor. Kırsal mahallelerde de ziyaret ve incelemelerde bulunan Başkan Çetin Akın, 80 km’lik asfaltlama hedefinde ilk 40 km’nin tamamlandığı çalışmaları da yakından takip etti.

“Daha güzel bir Turgutlu” hedefiyle yapılan çalışmaları birebir takip eden Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, sahada olmaya devam ediyor. Başkan Çetin Akın, ilk olarak asfaltlama çalışmalarının sürdürüldüğü Turgutlu-Hamzabeyli Yolu arası Yedek 8 Mevki kanal üstünde incelemelerde bulundu. Başkan Çetin Akın, ardından Urganlı Mahallesinde mevsimlik tarım işçilerinin kullanımına yönelik yürütülen tuvalet, banyo yapımı ve zemin düzeltme çalışmalarıyla ilgili incelemelerini gerçekleştirdi.

Üç mahalleye yeni hala saha müjdesi

Başkan Çetin Akın’ın inceleme gezilerinin bir sonraki durağı kırsal mahalleler oldu. Başkan Akın, Ören, Ayvacık ve Hacıisalar Mahallelerinde yapılması planlanan halı saha projeleriyle ilgili yer tespitinde bulundu. Başkan Çetin Akın ve beraberindeki heyet ayrıca Yunusdere Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Çetin Akın’a incelemeleri ve ziyaretleri sırasında Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, Fen İşleri Müdürü İbrahim Tunçkol, Park ve Bahçeler Müdürü Önder Pala eşlik etti.

“Her şey çiftçilerimiz için, her şey ülkemiz için”

2023 yılı hedefinin 80 km olduğu asfaltlama çalışmalarını değerlendiren Başkan Çetin Akın, “Asfalt şantiyesinin kurulma amacı Turgutlu’daki çiftçilerimizin üretimlerini kolaylaştırmak, arazilerine giderken tarımsal amaçlı çalışmalarında yollarını güzelleştirmekti. Kurduğumuz şantiyeden bugüne 3 yıl içerisinde şu ana kadar yaklaşık 230 km yol asfaltlaması yaptık. Bu yılki hedefimizi de tamamladığımızda Turgutlu’nun ana arterlerinde asfaltlanmamış yolumuz kalmayacak. Her şey çiftçilerimiz için, her şey ülkemiz için” dedi.

“Turgutlu'muzun ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz”

Başkan Çetin Akın, kırsal mahallelere gerçekleştirdiği ziyaretler hakkında açıklamada da bulunarak şunları söyledi:

“Ayvacık, Hacıisalar ve Ören Mahallelerimizi ziyaret ederek yapmayı planladığımız halı sahalar ile ilgili yer tespitinde bulunduk. Urganlı Mahallemizde mevsimlik tarım işçilerinin yaşam alanlarını iyileştirmek adına tuvalet ve banyo yapım çalışmalarımızı inceledik. Son olarak Yunusdere Mahallemizi ziyaret ettik. Misafirperverlikleri için kıymetli muhtarlarıma ve hemşehrilerime teşekkür ederim. Turgutlu'muzun ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz.”