Büyükşehir Köprübaşı'nda 3 Bin Sepeti Üreticiyle Buluşturdu

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesinde başladığı ‘Sebze Üreticilerine 100 Bin Sepet Desteği’ projesine Köprübaşı ilçesiyle devam etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu’nun da katıldığı törende, 300 üreticiye toplam 3000 adet sepet teslim edildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin üreticilere destek olması açısından uygulamaya başladığı ‘Sebze Üreticilerine 100 Bin Sepet Desteği Projesi’ kapsamında Köprübaşı ilçesinde tören düzenlendi. Köprübaşı ilçesinde düzenlenen törene Köprübaşı Kaymakamı Görkem Nalçacı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Köprübaşı Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Başkaya, Köprübaşı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Alptekin Sağıroğlu, MHP İlçe Başkanı Nuri Güler, AK Parti İlçe Başkanı Turhan Çekem, mahalle muhtarları ve üreticiler katıldı. Törende konuşan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, kırsal kalkınmaya yönelik bir törende bir arada bulunmaktan memnun olduğunu belirterek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal kalkınmaya en çok bütçe ayıran belediyeler arasında yer aldığını belirten Öztozlu, tarımın, hayvancılığın ve üretiminin olmazsa olmaz olduğunu söyledi. Onlarca projeyi hayata geçirdiklerini söyleyen Öztozlu, üreticinin yanında olmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi. Köprübaşı Kaymakamı Görkem Nalçacı ise törendeki konuşmasında, “Bilindiği gibi ilçemiz tarım ilçesi. Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne de tarıma yaptığı katkılarından dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz. Daha önce de çeşitli törenlerde bir arada olduk. Zeytin fidanı ve kasa dağıtım töreninde birlikteydik. Şimdi de sepet dağıtım törenindeyiz. Bu destekler dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerimizi iletiyoruz. Kendisinin de selamlarını aldık. Bu desteklerin artarak devamını diliyorum. Üretiminiz bol olsun, bereketli olsun diyorum” dedi.

Teşekkürlerini dile getirdiler

Törenin ardından konuşan Köprübaşı Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Başkaya, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkürlerini iletirken, “Ziraat Odamıza tohum eleme selektörü, katı gübre dağıtma römorkunu tahsis etti, biz da üreticilerimizin kullanımına sunduk. Dağıtılan sepetlerin, seracılık faaliyetlerinin devam etmesi nedeniyle çok faydalı olacağını düşünüyorum. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi. Kavakyeri Mahalle Muhtarı Veli Çınar, yapılan sepet dağıtımıyla ilgili olarak, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyoruz. Üreticiye çok katkısı olacaktır yapılan sepet dağıtımının” dedi. Çayköy Mahalle Muhtarı Abdullah Kurt ise, sepet dağıtımıyla ilgili olarak, “Öncelikle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederiz. Vatandaşımız bu istediğini bize dile getiriyordu. Başkanımız da bizleri kırmadı, kırsal kalkınma anlamında bize yardımcı olundu. Mahallem adına, kendim adıma kendisine çok teşekkür ederiz” dedi. Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından üreticilere sepetleri teslim edildi.

Büyükşehir Köprübaşı da 3 Bin Sepeti Üreticiyle Buluşturdu