Büyükşehir ve MASKİ'den Alt ve Üstyapısı Yenilenen Çampınar Mahallesi'ne Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aksoy, Büyükşehir Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Fırat Özcan, MASKİ İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri alt ve üstyapı çalışmaları tamamlanan Turgutlu ilçesine bağlı Çampınar Mahallesi’ni ziyaret etti.

 

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından 154 Mahalle Projesi kapsamında Turgutlu ilçesine bağlı Çampınar Mahallesi’nin alt ve üstyapısı yenilenerek modern bir görünüm kazandırıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aksoy, Büyükşehir Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Fırat Özcan, MASKİ İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Turgutlu Şube Müdürü Necati Abalı, MASKİ İlçe Şefi Hüseyin Yelkenci ile mahalleye bir ziyaret gerçekleştirdi. Mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen heyet çalışmaların hayırlı olmasını dileyerek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti. Programın sonunda mahalle muhtarı Kadir Şakar’a Başkan Ergün’ün hediyeleri takdim edildi.

Büyükşehir her zaman yanımızda

Mahalle muhtarı Kadir Şakar, “Mahallemizin alt ve üstyapısı tamamlandı. Çiftçilerimize kelter, üzüm sergi bezi ve kasa dağıtımı yapıldı. Halkımız çok memnun. Yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ederiz” dedi.

Mahalle sakini Halil İbrahim Erdinç, “Büyükşehir Belediyesi’ne çiftçilerimize verdiği desteklerden ve mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Büyükşehir her zaman yanımızda. Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ederiz” dedi. 

Büyükşehir ve MASKİ’den Alt ve Üstyapısı Yenilenen Çampınar Mahallesi’ne Ziyaret