Büyükşehir ve MASKİ'den Çepnidere'ye Çıkarma

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri ve MASKİ İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır alt ve üstyapı çalışmalarıyla dönüşümü yaşayan Turgutlu ilçesine bağlı Çepnidere Mahallesini ziyaret etti.

 

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Turgutlu ilçesine bağlı Çepnidere mahallesinin alt ve üstyapı yenileme çalışması tamamlanarak mahalle yeni bir görünüme kavuştu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri, MASKİ İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Büyükşehir Daire Başkanı Fırat Özcan ve Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Necati Abalı ile birlikte alt ve üstyapı dönüşümü tamamlanan Turgutlu ilçesine bağlı Çepnidere mahallesini ziyaret etti. Mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen heyet çalışmaların hayırlı olmasını dileyerek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti. Programın sonunda Mahalle Muhtarı İnan Girgin, Başkan Ergün’ün hediyeleri takdim edildi.

“Kırsal mahalleye yapılabilecek en güzel yatırımları aldık”

Yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çepnidere Mahalle Muhtarı İnan Girgin, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum. Mahallemizin su sıkıntısı başta olmak üzere alt ve üst yapı sorunlarımıza son verdi. Mahallemizi yeniden yarattı diyebiliriz. Sağ olsunlar kırsal mahalleye yapılabilecek en güzel yatırımları aldık. Mahallemiz baştan aşağıya yenilendi. Şahsım ve mahallelim adına emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir ve MASKİ’den Çepnidere’ye Çıkarma