Büyükşehir ve MASKİ'den Kurudere'ye ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri ve MASKİ İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır ve Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Fırat Özcan ‘154 Mahalle Projesi’ kapsamında alt ve üstyapısı yenilenen Turgutlu ilçesine bağlı Kurudere mahallesini ziyaret etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü ‘154 Mahalle Projesi’ kapsamında Turgutlu ilçesine bağlı Kurudere mahallesinde alt ve üst yapı çalışmalarını tamamladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri, MASKİ İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Büyükşehir Daire Başkanı Fırat Özcan ve Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Necati Abalı ile birlikte Turgutlu ilçesine bağlı Kurudere mahallesini ziyaret etti. Mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen heyet çalışmaların hayırlı olmasını dileyerek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti. Programın sonunda mahalle muhtarı Selami Özcan’a Başkan Ergün’ün hediyeleri takdim edildi.

“Şanslı mahallelerden biriyiz”

Kurudere Mahallesine yapılan hizmetlerden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarı Selami Özcan, “Mahallemize yapılan hizmetlerden ötürü şahsım ve mahallelim adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum. Mahalleli olarak hizmetlerden çok memnunuz. Ufak tefek sorunlar illaki olacak ama genel olarak üst yapıdan içme suyu ve kanalizasyona kadar her şey yapıldı. Şanslı mahallelerden biriyiz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir ve MASKİden Kurudereye ziyaret