ÇİMENTEPE'DE MİTİNG GİBİ KARŞILAMA

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ve MHP Milletvekili Adayı Ali Uçak ile birlikte Sarıgöl ilçe programı kapsamında Çimentepe Mahallesi'ni ziyaret etti. Başkan Ergün ve Ali Uçak, mahalle halkı tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Başkan Ergün, “Alnımız açık, gönlümüz rahat bir şekilde Sarıgöl’e hizmet ettik. En güzel hizmetleri sizlere ulaştırmanın gayreti içinde olacağız. Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Milletvekili seçimlerinde de Milliyetçi Hareket Partimize desteklerinizi bekliyoruz” dedi.   

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Ali Uçak, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner ile birlikte Sarıgöl ilçesine bağlı Çimentepe mahallesini ziyaret etti. Başkan Ergün’e, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, MHP Manisa Milletvekili Adayları Ali Uçak ve Öztürk Demir, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk,  Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları, Başkan Danışmanları, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, MHP İlçe Başkanı Ahmet Buldanlı,  Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hakan Kuruca, KAÇEP İlçe Başkanı Fatma Öztürk, meclis üyeleri eşlik etti.  Mahalle muhtarı Kubilay Tanrıöver’in çiçek takdimi sonrasında esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Ergün, hayırlı işler dileklerini de iletti. Kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen vatandaşları da kırmayan Başkan Cengiz Ergün, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Çimentepe mahalle muhtarı Kubilay Tanrıöver, yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Başkan Ergün çocuklara kırtasiye seti ve top dağıttı.  Mahalledeki kadınlara da dikiş seti hediye edildi.  
 

“Çimentepe bugün tarih yazıyor”
Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, “Bizleri miting havasında gönülden karşılayan Çimentepe herhalde tarih yazıyor. Büyük Başkan, büyük işlere büyük imzalar atan Cengiz Başkanı büyük bir coşkuyla karşıladınız. Bu benim için büyük memnuniyet, onur ve gururdur. Biz şunu anlıyoruz, demek ki güzel işler yapıyoruz, gönülden karşılanıyoruz. Yaklaşık 1 aydır Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili Adayımız aynı zamanda MYK üyemiz, bizim içimizden biri, ağabeyimiz, bizim memleketimizde istihdam sağlayan, bizim üzümümüzün ihracatı anlamında pazarını sağlayan, Ali Uçak ile mahalleleri tek tek dolaşıyoruz. Biz ne anlatıyoruz, memleketin toprağı nasıl gelişir? çiftçi nasıl gelişir?  biz bunları anlatıyoruz. Her gittiğimiz yerde de karşılığını görüyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımızla gittiğimiz Alaşehir’de muhteşem bir atmosfer vardı. Çünkü hizmet konuşuluyor, hizmet anlatılıyor. Güzel insanlar güzel konuşur, becerikli ve kabiliyetli insanlar iş üretir. Bizleri coşkuyla karşıladığınız için teşekkür ediyorum” dedi. 
“Manisa’nın hizmetkarı olmak istiyorum”
MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak ise coşkuyla karşılanmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gittiğimiz bütün ilçelerde, mahallelerde coşkuyla karşılanmamızın nedenlerinden biri olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız, değerli abim Büyük Başkan Cengiz Ergün’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı da çok teşekkür ediyorum. Annelerim, bacılarım kardeşlerim, siz kadınlar bizlerin başımızın tacısınız. Allah sizlerin eksikliğini bizlere göstermesin. Allah sizden razı olsun. Sayın Genel Başkanımızın takdirleriyle Milliyetçi Hareket Partisi Manisa 2.sıra Milletvekili adayı oldum. Ankara’ya gitmek demek, tarımın önündeki sorunları aşmak demek, Manisa’nın 17 ilçesine Büyükşehir Belediye Başkanımızın daha fazla hizmet yapması demektir. Başkanımızın projelerinin Ankara’da onaylanması için önayak olacak, onun için çalışacağız. Tarımla ilgili olan sorunları anlatmak için bir vekil istedik. Çiftçiliği bilen, tarımı bilen bir kardeşiniz, evladınız olarak, 14 Mayıs günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy, Milletvekili seçimleri için de Milliyetçi Hareket Partimize de bir oy istiyoruz. Sizlere hizmetkar olmak için Manisa-Ankara arasında köprü olacağım. Manisa’ya hizmet etmek benim için onurdur, şereftir” dedi. 
“Alnımız açık, gönlümüz rahat bir şekilde Sarıgöl’e hizmet ettik”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bizleri coşkuyla karşıladığınız için Allah sizden razı olsun. En güzel duygu, en büyük mutluluk nedir? Gülen gözleri görmektir. 2009 yılında Allah nasip etti, Manisa Belediye Başkanı olduk, 2014 yılında ilk olarak Büyükşehir Belediyesi olduk. 2019 yılında bir daha bu şerefi bize verdiniz. Oyunuzu esirgemediniz. Buraya 17 ilçede 1088 mahallede, kırsalda 780 mahalleye alnı açık bir şekilde karşınızda olmanın huzuruyla bir kere daha sizleri ziyaret ettik. Manisa’nın tamamında 6 Milyar TL’nin üzerinde yatırım yaptık. 235 milyon lira sadece Sarıgöl’e yatırım yaptık. Çimentepe’de de birçok yatırımı hayata geçirdik. Tırazlar, Çimentepe, Ömerler, Kahramanlar ve Yeniköy arasında 15 kilometrelik asfaltlama çalışması yaptık. Çimentepe’nin en önemli sorunlarından birisi içme suyu sorunuydu. 2 tane içme suyu sondajı yaptık, kanalizasyon hattı, içme suyu isale hattı, Daha sağlıklı bir yaşam alanı olması amacıyla 1000 kişilik foseptik montajı gerçekleştirdik. Çevre ve insan için Arıtma tesisleri çok önemli. Tam 57 Milyon TL yatırım bedeli ile yapımına başladığımız Sarıgöl Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı bitti ve geçici kabul noktasına gelindi. Sarıgöl için yaptığımız bu yatırım helal-i hoş olsun” dedi. 
 

Sarıgöl Meydanı’na Mustafa Kemal Atatürk’ün Heykelini Dikeceğiz
Başkan Ergün, “Bu bölgenin en önemli ürünü Üzüm. Üretim noktasında zarar görülmemesi için bu bölgede 10 adet dolu savar faaliyete geçirdik. Çiftçi kardeşlerimize zarar gelmemesi açısından bu yatırımı yaptık. Bunda emeği geçen Necati Başkanıma da teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyemizin, ilçe belediyemizin büyük bir çaba ile Sarıgöl’ün çehresini değiştirdik. Sarıgöl’e yakışır çok güzel bir meydan projesi hazırladık. Bu meydanda aktiviteler, törenler olacak. Tabii ki,  Mustafa Kemal Atatürk’ün at üstündeki heykelini oraya yapacağız. Protokoller yapıldı, bütün hazırlıklar bitti. Seçim sonrası EKAP’tan ihale gününü alacağız. Ve bu yaz bu meydanı inşallah sizlerin kullanımına sunacağız. Allah bitirmeyi nasip etsin” dedi.  
Çimentepe mahallesine 20 bin metrekare kilit parke müjdesi
Başkan Ergün, “Muhtarımızın bir talebi oldu. Hizmetin sonu gelmiyor. Bizler de hizmet için varız. 20 bin metrekare taş bu mahalleye yapılacak. Kilit parke benden, işçiliği Necati Başkan’dan olmak üzere burada bu hizmeti hayata geçireceğiz. Yapacağımız hizmetlerin Ankara’dan bizlere kredi desteğini sağlayarak milletvekillerimizle bu desteği sağlayacağız. Şu an 1 milletvekilimiz var. Ama Türkiye’de Milliyetçi Hareket Partisinin 1 tane Büyükşehir Belediyesi var. O da biziz. Parayı, bütçesini en iyi yöneten, haklı bir şekilde hizmet yapan anlayışla 6 bin çalışma arkadaşımla bu hizmetleri sizlere ulaştırmanın gayreti içindeyiz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var. İçimizden biri, herkesle iletişimi var olan, bu bölgenin insanı sevgili kardeşim Ali Uçak’a oy istiyorum. Tarımla ilgili isteklerimizi açtıracak olan, hizmetlerin daha hızlı memleketimize kazandırılmasında etkili olacak ve buradaki sorunları çözecek olan Ali kardeşimdir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Ali Uçak’ı Ankara’ya gönderelim. Bugün burada Çimentepe mahallemizde olmaktan dolayı çok mutluyum” ifadelerinde bulundu.