Cumhur ittifakı Turgutlu'da 28 Mayıs seçimleri için tek yürek

Cumhur ittifakı Turgutlu İlçe Başkanları 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için çalışmalarını uyumlu ve koordineli bir şekilde yürütüyor.

28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşknlığı 2. Tur seçimleri için Cumhur ittifakı ortağı partilerin ilçe başkanları ve milletvekilleri uyum içinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar.

Mahalle, mahalle, köy, köy gezen Cumhur ittifakı ortakları vatandaşlarla bir araya gelerek seçimlerde her seçmenin sandığa giderek oy seçme haklarını kullanmalarını istediler.

Ak parti İlçe Başkanı Serkan Baş, 22. Dönem Milletvekilimiz Süleyman Turgut, Cumhur ittifak ortağımız MHP ilçe başkanı Halil Konuş,yönetim kurulu üyeleri ve Teşkilatımızın kıymetli mensupları ile Avşar ve Çıkırıkcı   mahallesindeydik.

Cumhurİttifakımızın Kıymetli Başkanları ile  beraber gayretle çalışmaya devam ediyoruz. 28 Mayıs’a kadar durmadan,yorulmadan aziz milletimize aydınlık yarınları anlatmaya devam edeceğiz.

İnanıyoruz ki 28 Mayıs'taki büyük Türkiye zaferinin ardından tüm vatandaşlarımızla birlikte ülkemizin güçlü geleceğini inşa edeceğiz.14 Mayıs'ta teveccühünü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı'mızdan yana gösteren aziz milletimizin 28 Mayıs'ta da rekor bir katılımla destek vereceğine olan inancımız tamdır.