MANİSA BBSK'LI JUDOCULAR TURNUVAYA DAMGA VURDU

Manisa Judo İl Temsilciliği tarafından düzenlenen “Amatör Spor Haftası Ali Atmaca’yı Anma Judo Turnuvası’na”, Manisa Büyükşehir Belediyespor judo takımı damga vurdu. Turnuvada, 9 altın, 3 gümüş ve 3 bronz madalya kazanan yeşil beyazlılar, takım halinde de şampiyon oldu.
Manisa Judo İl Temsilciliği tarafından düzenlenen “Amatör Spor Haftası Ali Atmaca’yı Anma Judo Turnuvası” Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı. Turnuvada mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor judo takımı sporcuları, bireysel ve takım halinde kazandıkları derecelerle göz doldurdu.  Takım halinde şampiyon olan yeşil-beyazlı judocular, bireysel olarak da 9 altın, 3 gümüş, 3 de bronz madalya kazandı.

İşte dereceye giren sporcular

Yiğit Enes Çetin 34 kg 1.si

Süleyman Said Çimen 38 kg 1.si

Ali Taha İnci 42 kg 1.si

Osman Yıldırım 46 kg 1.si

İbrahim Temel 55 kg 1.si

Arda Düzce 60 kg 1.si

Vatan Sever 66 kg 1.si

Hüseyin Ertem 73 kg 1.si

Arda Kamal +73 k 1.si

Ali Çam 34 kg 2.si

Mehmet Karakuzu 38 kg 2.si

Muhammed Kadir Düzce 50 kg 2.si

Kayra Karadağ 42 kg 3.sü

Eren Gül 46 kg 3.sü

Doğan Ertem 55 kg 3.sü
Sporcuları kutladı
Turnuvada dereceye giren sporcuları kutlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Nalbantlar, “Bireysel ve takım sporlarında güzel sonuçlar elde eden yeşil-beyazlı sporcularımız, Manisa sporunu başarıyla temsil ediyor. Bu anlamda şehrimizde düzenlenen turnuvada da, judocularımız başarılı sonuçlar elde etti. Her bir sporcumuzu yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum ”dedi.

MANİSA BBSK’LI JUDOCULAR TURNUVAYA DAMGA VURDU