Özel Odak Tıp Merkezi'nden Turgutlu Hemşeri Dernekleri'ne üyelerine indirim

Özel Odak Tıp Merkezi ile Turgutlu Hemşeri Dernekleri arasında indirimli Sağlık Hizmeti Protokolü yapıldı. Odak Tıp Merkezi Başhekimi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. M. Kemal NAS ile dernekleri başkanları ile protokol imzaladı.

Yapılan protokol neticesinde Turgutlu Hemşeri Dernekleri üyeleri ve 1.derece yakınlarının (eş, çocuk, bakmakla yükümlü olduğu yakınları), Özel Odak Tıp Merkezindeki muayene hizmetinden %15, tetkik, ameliyat ve ehliyet muayenesi ve işe giriş raporlarının  hizmetlerinden  %10 indirimli yararlanacağı belirtildi. 

Odak Tıp Merkezi Başhekimi Op.Dr.M.Kemal Nas  Selvilitepe Mah. Ankara Asfaltı üzerinde yer alan Cerrahi Tıp Merkezinin; Göz, Kadın Hastalıkları ve Doğum, İç Hastalıkları, Boğaz Hastalıkları, Çocuk Hastalıkları dalında hizmet verdiklerini , Turgutlu Hemşeri Dernekleri ile yapılan protokolden memnun olduğunu dile getirdi. Tüm Turgutlu halkımıza olduğu gibi en iyi hizmeti vereceklerini ve bu protokolün imzalanmasında büyük katkısı olan Sayın Başkanlarımıza teşekkür edip, hayırlı olmasını diledi. dernek başkanları  imzalanan protokolden duyduğu memnuniyeti dile getirerek dile getirdi.