Selendi'nin Geleceğine Yapılan 150 Milyon TL'lik Yatırım Son Aşamada

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Selendi ilçesini ziyaret ederek, altyapı çalışmaları ile atıksu arıtma tesisini inceledi. Altyapı çalışmalarında ve atıksu arıtma tesisi inşaatında son aşamaya geldiklerini ifade eden Aydınyer, “Selendi ilçemize Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün öncülüğünde tarihinin en büyük yatırımını yapıyoruz” dedi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesinin tarihi yatırımında artık son aşamaya geldi. 150 milyon TL yatırımla hayata geçirilen proje kapsamında ana hatlardaki döşeme çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer de ilçeye bir ziyaret gerçekleştirerek çalışmaları yerinde inceledi. Aydınyer’e, kontrol mühendisleri ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti.
Ekipler gece-gündüz çalışıyor
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, ilçe programında ilk olarak parsel bağlantılarına devam eden ekipleri sahada ziyaret etti. Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Aydınyer, en hızlı şekilde altyapı tamamlamak için gece-gündüz çalıştıklarını ifade etti. Yeni şebekeye suyun verilmeye başlandığı ilçe merkezinin içme suyu terfi hattı da yenilendi.
Atıksu arıtma tesisi de ziyaret edildi
Aydınyer, programının son bölümünde Selendi’nin evsel nitelikli atıksu kirliliğini önlemek için inşa edilen atıksu arıtma tesisinde incelemelerde bulundu. Betonarme imalatlar ile mekanik ve elektrik işlerinin tamamlandığını söyleyen Aydınyer, artık son düzenlemeleri yaptıklarını söyledi.
150 milyon TL’lik yatırım yapılıyor
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, “Selendi ilçemize Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün öncülüğünde tarihinin en büyük yatırımını yapıyoruz. 150 milyon TL’lik yatırımla sağlıklı altyapı, atıksu arıtma tesisi ve Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan üstyapı çalışmasıyla ilçemizin dönüşümünde son düzlüğe girdik diyebilirim. Uzak-yakın demeden yaptığımız yatırımlar ile Selendi ilçemizin geleceğine önemli bir dokunuş yaptık” dedi.