Seriyi Bozmayan Trippters.com Kadın Basketbol'un Rakibi Emlak Konut Gelişim

Trippters.com Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Emlak Konut Gelişim ile karşı karşıya gelecek. 3 Kasım Cuma günü Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda yaşanacak mücadele saat 17.45’te başlayacak.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) Fenerbahçe Alagöz Holding karşısında oynadığı son maçı kazanarak yoluna 5 galibiyetle devam eden ve ligde 3’üncü sırada yer alan Trippters.com Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı bu haftaki maçını kendi sahasında oynayacak. TKBL’de 8.hafta karşılaşmasına çıkacak Manisa temsilcilerinin rakibi ise Emlak Konut Gelişim olacak.

Trippters.com Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı – Emlak Konut Gelişim mücadelesi 3 Kasım Cuma günü saat 17.45’te Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda yaşanacak. Girişlerin ücretsiz olacağı karşılaşma için maç günü saat 17.15’te Turgutlu Belediyesi Hizmet Binası önünden ücretsiz seferler de düzenlenecek.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Bizlere art arda mutluluk ve gurur yaşatan kadın basketbol takımımız heyecanlı bir maça daha çıkacak. Emlak Konut Gelişim karşısında mücadele edecek ve takımımıza 6’ncı galibiyeti getireceğine inandığımız oyuncularımıza ve teknik ekibimize başarılar diliyorum. Her maçımızda takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyor, tüm sporseverlerimizi cuma günkü karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

Seriyi Bozmayan Trippters.com Kadın Basketbol’un Rakibi Emlak Konut Gelişim