Turgutlu Çampınar'ın Şehirden Farkı Kalmadı

‘154 Mahalle Projesi’ kapsamında mahallelerin alt ve üstyapısını sağlıklı hale getirmeye devam eden MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesine bağlı Çampınar mahallesinde başlattığı çalışmaları bitirerek dönüşümü tamamladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında mahallelerin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Turgutlu ilçesine bağlı Çampınar mahallesinde 2 bin 800 metrelik kanalizasyon hattı ile 3 bin 700 metrelik içme suyu hattı döşeme çalışmaları tamamlandı. Mahallede son olarak 14 bin metrekarelik kilit parke taşı döşeme işi ve daha sağlıklı bir çevre için 750 kişilik foseptik imalatı da tamamlandı. Öte yandan uzaktan okumalı yeni nesil mekanik sayaçların montajı yapıldı.

“Mahallemizin şehirden farkı kalmadı”

Çampınar Mahalle Muhtarı Kadir Şakar, “ Yapılan hizmetlerden ötürü mahallelim ve şahsım adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum. Mahallemizin ciddi yönde su sıkıntısı vardı. Manisa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte Cengiz Başkanımız su sıkıntımızı kökten çözdü. Devamında da hizmetler sırasıyla geldi. Herkesin de gördüğü gibi mahallemizin şehirden bir farkı kalmadı. Alt ve üstyapımız yenilendi. Artık mahallemizin 30-40 sene hizmet anlamında bir ihtiyacı olmayacaktır. Cengiz Başkanımızdan Allah razı olsun. Yapılan hizmetleri herkes görüyor. Biz Cengiz Başkanımızın her zaman arkasındayız” dedi.

“Mahallemiz böyle bir hizmeti görmedi”

Mahalle sakinlerinden Şerif Gökmen, “Bu güne kadar ilk defa bir adama oy verdiğim için pişman değilim. Kendimi bildim bileli her seçimde Cengiz Başkanımıza oy verdim ve vermeye de devam edeceğim. Mahallemiz Cengiz Başkanımızın sayesinde pırıl pırıl oldu. Alt yapımızdan tutun üst yapımıza kadar her şey yenilendi. Mahallemiz bu güne kadar böyle bir hizmet görmemişti. Emeklerinden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Mahalle sakinlerinden Nuriye Akyol, “Mahallemize yapılan hizmetlerden çok memnunuz. Çok şükür mahallemiz yaşanacak bir yer haline geldi. Kanalizasyon sıkıntısından tutunda yollarımıza kadar birçok sıkıntımız vardı. Köyümüzü güzelleştirdiği için Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Mahalle sakinlerinden Ayten Tunçel ise, “Alt yapı yapılmadan önce gider sularımız yollara akıyordu, sokaklarımız çok kötü durumda oluyordu. Şuan alt yapımız ve üst yapımız yenilenerek pırıl pırıl oldu. Cengiz Başkanımızdan Allah razı olsun” dedi.

Mahalle sakinlerinden Halide Şenol, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum. Mahallemizi baştan yarattı diyebiliriz. Alt yapımız üst yapımız yenilenerek hizmete sunuldu. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.

Turgutlu Çampınar’ın Şehirden Farkı Kalmadı