Turgutluspor oyuncuları sahaya çıktığında takım olarak formanın hakkını veriyor

Turgutluspor, TFF 3. Lig 2. Grup'ta evinde Hacettepe 1945'i 1-0 mağlup ederek zirve yarışında iddialı konuma geldi.

Turgutluspor Kulübü Takımı sahaya çıktığında takım olarak formanın hakkını veriyor. Önümüzdeki hafta içinde oynanacak olan Turgutluspor, Sapanca Gençlikspor karşılaşmasını Turgutluspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın ve yönetim teknik ekibi takımı yanlız bırakmayacak ve karşılaşmayı izleyecekler.

TURGUTLUSPOR'DA BU BİRLİK VE BERABERLİK OLDUĞU SÜRECE ÇOK İYİ SONUÇLAR ALACAK 

Turgutlu'nun Evladı Turgutluspor Sevdalısı Kulüp Başkanı Gökhan Akın , kulüp Yöneticileri göreve geldikleri günden beri gece gündüz demeden ,tüm vaktini Turgutluspor’a ayıran , Kulüp Başķanı Gökhan Akın ve Yöneticileri Turgutluspor için elini değil gövdesini taşın altına koydular. Turgutlu Halkı Kulüp Başkanına ve yönetimine sonuna kadar güveniyor.
Hem turgutlu hem taraftar hem yönetim hem teknik heyet ve futbolcular inanılmaz kenetlenmiş durumdalar. Bu havayı bozmadan bu seneyi güzel bir yerde bitirmeyi umut ediyorlar.

Turgutluspor’u Hacettepe 1945 maçında  ortaya koydukları oyun ve aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ederiz.  Şanlı Turgutluspor taraftarları her zaman olduğu gibi bu haftada atkısını takıp biletini alıp takımında yanında olmuştur. Turgutluspor bu sene inşallah başaralı yönetimi ve futbolcular ile birlikte takımımızı 2 lig'e çıkaraktır Bizlerde sizlere sonuna kadar güveniyoruz .

 

Turgutluspor oyuncuları sahaya çıktığında takım olarak formanın hakkını veriyor